Fideus a la cassola

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 2 persones:
  • 100 g de cansalada viada
  • 250 g de costella de porc
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 2 tomàquets
  • 1 grapat de pèsols
  • 50 g de camasecs
  • 100 g de fideus del 4

PREPARACIÓ

1. Daureu la costella i la cansalada viada en una cassola.

2. Afegiu-hi la ceba tallada i els pebrots verds i vermells

3. Tireu-hi el tomàquet i sofregiu-ho tot junt.

4. Aboqueu-hi els fideus i l'aigua calenta

5. I, per acabar, els pèsols i els camasecs.

Acompanyeu els fideus a la cassola amb una amanida tèbia d'espardenyes amb carxofes.