Fetge gras saltat amb melmelada de pebrots

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Jeroni Castell
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Les Moles

INGREDIENTS

  • 8 escalopes de fetge gras de 70 g
  • 3 patates violeta
  • sal Maldon
  • pebre i sal
  • oli de tòfona
  • iogurt liofilitzat (comprat)
  • Per a les melmelades de pebrot:
  • 250 g de pebrot vermell escalivat
  • 250 g de pebrot groc escalivat
  • 250 g de pebrot verd escalivat
  • 300 g de sucre

PREPARACIÓ

Per fer les melmelades de pebrot, peleu els pebrots escalivats, talleu-los a daus, poseu-los en 3 cassons diferents,
tritureu-los amb el túrmix, afegiu-hi el sucre, remeneu-ho bé i deixeu-los coure fins que quedin com una melmelada.

Mentrestant, en un cassó amb aigua i sal bulliu les patates pelades. Seguidament, talleu-les a rodanxes i reserveu-les.

A continuació, en una paella sense oli salteu les escalopes de fetge gras salpebrades fins que quedin ben daurades.

I ja per acabar, poseu les melmelades en un costat del plat, i a l'altre poseu-hi les escalopes de fetge gras i les rodanxes de patata. Finalment, guarniu el fetge gras amb una mica de igourt liofilitzat per sobre i amaniu les patates amb una mica d'oli de tòfona i sal Maldon.