Fetge gras saltat amb melmelada de pebrots
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jeroni Castell
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Les Moles
INGREDIENTS
- 8 escalopes de fetge gras de 70 g
- 3 patates violeta
- sal Maldon
- pebre i sal
- oli de tòfona
- iogurt liofilitzat (comprat)
- Per a les melmelades de pebrot:
- 250 g de pebrot vermell escalivat
- 250 g de pebrot groc escalivat
- 250 g de pebrot verd escalivat
- 300 g de sucre
PREPARACIÓ
Per fer les melmelades de pebrot, peleu els pebrots escalivats, talleu-los a daus, poseu-los en 3 cassons diferents,
tritureu-los amb el túrmix, afegiu-hi el sucre, remeneu-ho bé i deixeu-los coure fins que quedin com una melmelada.
Mentrestant, en un cassó amb aigua i sal bulliu les patates pelades. Seguidament, talleu-les a rodanxes i reserveu-les.
A continuació, en una paella sense oli salteu les escalopes de fetge gras salpebrades fins que quedin ben daurades.
I ja per acabar, poseu les melmelades en un costat del plat, i a l'altre poseu-hi les escalopes de fetge gras i les rodanxes de patata. Finalment, guarniu el fetge gras amb una mica de igourt liofilitzat per sobre i amaniu les patates amb una mica d'oli de tòfona i sal Maldon.
tritureu-los amb el túrmix, afegiu-hi el sucre, remeneu-ho bé i deixeu-los coure fins que quedin com una melmelada.
Mentrestant, en un cassó amb aigua i sal bulliu les patates pelades. Seguidament, talleu-les a rodanxes i reserveu-les.
A continuació, en una paella sense oli salteu les escalopes de fetge gras salpebrades fins que quedin ben daurades.
I ja per acabar, poseu les melmelades en un costat del plat, i a l'altre poseu-hi les escalopes de fetge gras i les rodanxes de patata. Finalment, guarniu el fetge gras amb una mica de igourt liofilitzat per sobre i amaniu les patates amb una mica d'oli de tòfona i sal Maldon.