Fetge gras i brou de safrà
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Oriol Llavina
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El cigró d'or, Vilafranca del Penedès
INGREDIENTS
- 700 g de fetge gras
- 3/4 de l de brou de pollastre
- sal i pebre
- 12 g de gelificant de garrofí
- cibulet
- brins de safrà
PREPARACIÓ
Escalfeu el brou de pollastre, salpebreu-lo, afegiu-hi el safrà i deixeu-lo bullir durant 5 minuts.
Tot seguit, separeu un part del brou i poseu-la en un cassó, afegiu-hi el gelificant de garrofí i deixeu que arrenqui el bull. Després, aboqueu-ho en una plata i deixeu-ho refredar a la nevera.
A continuació, poseu-hi pebre al fetge gras i feu-lo en una paella calenta. Un cop cuit, saleu-lo.
I ja per acabar, emplateu una mica de gelatina de brou de safrà i poseu-hi el fetge gras a sobre. Guarniu el plat amb una mica de sal i porradell picat i, finalment, tireu-hi la resta del brou de safrà ben calent per sobre.
Tot seguit, separeu un part del brou i poseu-la en un cassó, afegiu-hi el gelificant de garrofí i deixeu que arrenqui el bull. Després, aboqueu-ho en una plata i deixeu-ho refredar a la nevera.
A continuació, poseu-hi pebre al fetge gras i feu-lo en una paella calenta. Un cop cuit, saleu-lo.
I ja per acabar, emplateu una mica de gelatina de brou de safrà i poseu-hi el fetge gras a sobre. Guarniu el plat amb una mica de sal i porradell picat i, finalment, tireu-hi la resta del brou de safrà ben calent per sobre.