Fetge gras amb torró de Xixona

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Pere Vilalta
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Delicius (Hotel Balneari Vichy Catalán), Caldes de Malavella

INGREDIENTS

  • 1 fetge gras de 600 g
  • 10 g de sal
  • 3 grans de pebre negre
  • 1 copa de moscatell
  • torró de Xixona
  • 16 cirerols
  • 1 poma Golden

PREPARACIÓ

Després, farciu-lo amb el torró de Xixona esmicolat, poseu-hi el moscatell a sobre, tanqueu-lo i emboliqueu-lo amb paper film.

A continuació, poseu-lo a coure al microones durant 3 minuts a potència mitjana.

Tot seguit, poseu-lo a refredar en un bol amb aigua i gel. Finalment, desemboliqueu-lo i talleu-lo a rodanxes.

I ja per acabar, emplateu les rodanxes de fetge gras i guarniu el plat amb els cirerols i una mica de poma tallada a dauets.
Anar al contingut