Fetge gras amb caramel de ratafia

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Josep Boada
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hostal Pinxo, Santa Coloma de Farners

INGREDIENTS

  • 1 fetge d'ànec
  • 4 teules
  • 1/2 l de ratafia
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, poseu la ratafia en un cassó i deixeu-la reduir fins a aconseguir una textura de caramel.
Per començar, poseu la ratafia en un cassó i deixeu-la reduir fins a aconseguir una textura de caramel.

Mentrestant, talleu el fetge gras a rodanxes gruixudes i feu-les coure en una paella sense oli. Quan estiguin torrades per les dues bandes, retireu-les i deixeu-les sobre un paper absorbent.

I ja per acabar, esmicoleu les teules i poseu-les a la base del plat, col·loqueu el fetge gras a sobre i salpebreu-lo. Finalment, tireu-hi per sobre més teules esmicolades i una mica del caramel de ratafia.