Fetge d'ànec amb préssec de vinya

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Manuel Campos
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El tovalló verd, Sant Pere de Ribes

INGREDIENTS

  • 600 g de fetge d'ànec
  • 4 cullerades de melmelada d'albercoc
  • 2 prèssecs de vinya
  • 12 llesques de pa d'espècies
  • 1 gotet de licor de préssec
  • 1 gotet de suc de rostit
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, salteu els octaus de préssec pelats en una paella amb una mica de greix d'ànec.
Després, afegiu-hi una mica de licor de préssec i deixeu-lo reduir. A continuació, salpebreu els talls de fetge d'ànec i daureu-los en una paella. Després, retireu el foie i poseu una mica de suc de rostit i els préssecs a la paella. Remeneu-ho i deixeu-ho reduir durant un minut. I ja, per acabar, emplateu la melmelada d'albercoc i poseu-hi, a sobre, el fetge d'ànec. Col·loqueu els talls de préssec al voltant i salsegeu-ho. Podeu acompanyar el plat amb pa d'espècies.