Fetge d'ànec amb mongeta tendra

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a 2 persones:
  • 2 escalopins de fetge d'ànec fresc (150 g)
  • 300 g de mongeta tendra perona
  • 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • pebre de Sechuan
  • vinagre de Mòdena
  • sal de Maldon

PREPARACIÓ

1.Comencem el plat traient els fils de les mongetes i les tallem. En un bol, hi barregem oli d'oliva, vinagre de Mòdena, uns grans de pebre de Sechuan i les mongetes.

2.Emboliquem el bol amb paper film i cap al microones entre 6 i 10 minuts a 650w. Comproveu que les mongetes són tendres abans de treure-les.

3.Salpebrem el foie i el daurem a la planxa sense oli. Traiem l'excés de greix del foie amb un paper de cuina.

4.Ja estarà llest per emplatar: primer posarem les mongetes, i el foie gras al damunt!