Fetge amb donja

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: San Marco, Escaldes (Engordany)Andorra

INGREDIENTS

  • 1 fetge d'ànec fresc de 400 g
  • 1 donja (o 1 bull blanc)
  • espinacs frescos
  • 2 taronges
  • pasta brick
  • sal i sucre
  • pebre
  • oli

PREPARACIÓ

Comenceu aqust plat fent un xarop de taronja. Poseu en un cassó poca aigua i força sucre.
Barregeu-ho fins que quedi com un caramel. Afegiu-hi el suc de taronja i deixeu-lo reduir. Un cop fora del foc, tireu-hi les pells de taronja. En una paella amb una mica d'oli, salteu-hi els espinacs trossejats. Poseu el full de pasta brick a la part alta del forn durant uns 5 minuts. Si no teniu pasta brick, podeu fer servir una llesca de pa torrada o fregida. Talleu la donja i salteu-la en una paella amb poc oli. En una altra paella, calenta i sense oli, salteu-hi el fetge tallat a escalopes (prèviament salpebrat). Munteu el plat fent una capa d'espinacs, una de donja, un tros de pasta brick i una de fetge d'ànec. Decoreu el plat amb un cordó de xarop de taronja i un altre d'una reducció de vinagre agredolç.
Anar al contingut