Fetge amb donja
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: San Marco, Escaldes (Engordany)Andorra
INGREDIENTS
- 1 fetge d'ànec fresc de 400 g
- 1 donja (o 1 bull blanc)
- espinacs frescos
- 2 taronges
- pasta brick
- sal i sucre
- pebre
- oli
PREPARACIÓ
Comenceu aqust plat fent un xarop de taronja. Poseu en un cassó poca aigua i força sucre.
Barregeu-ho fins que quedi com un caramel. Afegiu-hi el suc de taronja i deixeu-lo reduir. Un cop fora del foc, tireu-hi les pells de taronja. En una paella amb una mica d'oli, salteu-hi els espinacs trossejats. Poseu el full de pasta brick a la part alta del forn durant uns 5 minuts. Si no teniu pasta brick, podeu fer servir una llesca de pa torrada o fregida. Talleu la donja i salteu-la en una paella amb poc oli. En una altra paella, calenta i sense oli, salteu-hi el fetge tallat a escalopes (prèviament salpebrat). Munteu el plat fent una capa d'espinacs, una de donja, un tros de pasta brick i una de fetge d'ànec. Decoreu el plat amb un cordó de xarop de taronja i un altre d'una reducció de vinagre agredolç.
Barregeu-ho fins que quedi com un caramel. Afegiu-hi el suc de taronja i deixeu-lo reduir. Un cop fora del foc, tireu-hi les pells de taronja. En una paella amb una mica d'oli, salteu-hi els espinacs trossejats. Poseu el full de pasta brick a la part alta del forn durant uns 5 minuts. Si no teniu pasta brick, podeu fer servir una llesca de pa torrada o fregida. Talleu la donja i salteu-la en una paella amb poc oli. En una altra paella, calenta i sense oli, salteu-hi el fetge tallat a escalopes (prèviament salpebrat). Munteu el plat fent una capa d'espinacs, una de donja, un tros de pasta brick i una de fetge d'ànec. Decoreu el plat amb un cordó de xarop de taronja i un altre d'una reducció de vinagre agredolç.