Fetge amb ceba

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cal Sastre

INGREDIENTS

  • 2 kg de ceba
  • 1,200 kg de fetge de xai
  • 150 g de llardons
  • 20 g d'ametlles
  • 2 cullerades de llard
  • sal
  • 1 copeta de vi de missa

PREPARACIÓ

Per començar, fregiu la ceba sense oli en una paella i quan estigui ben sofregida passeu-la en una cassola.
A la mateixa paella poseu-hi una mica de llard i tot seguit el fetge salpebrat. És important que el fetge us quedi sobtat així no deixa anar l'aigua que porta dins i per tant no queda tan sec. Tot seguit, passeu-lo també a la cassola i tireu-hi un raig de vi de missa deixant que vagi reduint. Remeneu-ho de tant en tant. Aprofiteu per fer la picada; piqueu primer els llardons tallats a trossets i després les ametlles. Quan estigui la picada ben lligada i fina incorporeu-la a la cassola, remeneu-ho bé i deixeu-ho 3 o 4 minuts més tapat. Emplateu.