Fesols amb cloïsses i penques de bleda

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per persona:
  • 8 cloïsses
  • penques d'un manat de bledes
  • 100 g de fesolets bullits
  • 1 gra d'all picat
  • oli d'oliva verge extra
  • 1 got d'aigua envasada
  • julivert picat

PREPARACIÓ

Preparació: 5 minuts
Cocció: 10 minuts

1. En una cassola amb oli d'oliva, daureu-hi l'all picat.
2. Després, daureu-hi les penques de bleda tallades, i afegiu-hi aigua perquè es coguin per dins.
3. Afegiu-hi els fesolets i poseu-ho al punt de sal.
4. Quan torni a arrencar el bull, afegiu-hi les cloïsses i coeu-ho tapat uns 3 minuts perquè s'obrin.
5. Afegiu-hi julivert picat i... llestos!