Favetes estil Salah (Favetes estil Salah) - Palestina
- Programa: Karakia
- Cuina: Salah Jamal, la Cerdanya
INGREDIENTS
- favetes en oli
- pernil
- formatge feta
- julivert
- menta seca
- barreja d'espècies
- llimona
- all
PREPARACIÓ
Traieu el greix del pernil.
Trinxeu mig gra d'all i un bon grapat de julivert.
Poseu les favetes en un plat gros i reserveu-ne l'oli que porten; el podreu aprofitar per amanir qualsevol altra cosa.
Tireu la picada d'all i julivert damunt les favetes i escampeu-hi per sobre una mica de menta seca mòlta.
Escorreu-hi mitja llimona i, per últim, afegiu-hi el pernil tallat a trossos ben petits i una mica de formatge feta esmicolat.
Trinxeu mig gra d'all i un bon grapat de julivert.
Poseu les favetes en un plat gros i reserveu-ne l'oli que porten; el podreu aprofitar per amanir qualsevol altra cosa.
Tireu la picada d'all i julivert damunt les favetes i escampeu-hi per sobre una mica de menta seca mòlta.
Escorreu-hi mitja llimona i, per últim, afegiu-hi el pernil tallat a trossos ben petits i una mica de formatge feta esmicolat.