Faves ofegadesCassola de faves amb seitan
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Faves ofegades
- faves
- herba-sana
- alls tendres
- oli d'oliva
- sal
- Cassola de faves amb seitan
- 200 g faves ofegades
- 1 peça de seitan (250 g)
- bolets de cultiu: xiitakes, xampinyons i gírgoles
- fulles d'espinacs
PREPARACIÓ
Faves ofegades
1. Posem una cassola a foc fort, amb un bon rajolí d'oli.
2. Hi fregim els alls tendres sencers.
3. Hi afegim unes fulles d'herba-sana.
4. Ja hi podem abocar les faves.
5. A continuació, tapem la cassola. És molt important que no perdi aigua, que no s'evapori. Hi afegim una mica de sal.
6. Remenem la cassola mirant que les faves no es trenquin. Ho deixem coure una estoneta més i ja ho tenim llest!
Cassola de faves amb seitan
1. Tallem el seitan a dauets tirant a grossets. El seitan aporta a la cassola un matís torrat i salat.
2. Escalfem una cassola al foc i hi afegim una miqueta d'oli.
3. Comencem a rostir els trossos de seitan.
4. Tallem els bolets (els xiitakes, els xampinyons i les gírgoles) a trossets ben petits. Quan el seitan comenci a estar una mica rostit, ja podem afegir els bolets a la cassola.
5. Tallem els espinacs a la juliana.
6. Afegim una miqueta de sal a la cassola.
7. Abaixem una mica el foc i hi afegim les faves ofegades. Ho deixem que vagi fent una estona.
8. Apaguem el foc i hi afegim les fulles d'espinacs que hem tallat.
1. Posem una cassola a foc fort, amb un bon rajolí d'oli.
2. Hi fregim els alls tendres sencers.
3. Hi afegim unes fulles d'herba-sana.
4. Ja hi podem abocar les faves.
5. A continuació, tapem la cassola. És molt important que no perdi aigua, que no s'evapori. Hi afegim una mica de sal.
6. Remenem la cassola mirant que les faves no es trenquin. Ho deixem coure una estoneta més i ja ho tenim llest!
Cassola de faves amb seitan
1. Tallem el seitan a dauets tirant a grossets. El seitan aporta a la cassola un matís torrat i salat.
2. Escalfem una cassola al foc i hi afegim una miqueta d'oli.
3. Comencem a rostir els trossos de seitan.
4. Tallem els bolets (els xiitakes, els xampinyons i les gírgoles) a trossets ben petits. Quan el seitan comenci a estar una mica rostit, ja podem afegir els bolets a la cassola.
5. Tallem els espinacs a la juliana.
6. Afegim una miqueta de sal a la cassola.
7. Abaixem una mica el foc i hi afegim les faves ofegades. Ho deixem que vagi fent una estona.
8. Apaguem el foc i hi afegim les fulles d'espinacs que hem tallat.