Faves ofegades
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El celler de Can Roca, Girona
INGREDIENTS
- 1 kg de faves tendres
- 4 alls tendres
- 4 cebes tendres
- 100 g de botifarra negra
- 100 g de cansalada
- 1 brot de menta fresca
- 2 cullerades d'oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar el plat, piqueu la ceba, l'all tendre i un parell de tires de cansalada tot ben petit.
Poseu-ho en una cassola amb l'oli calent i deixeu-ho sofregir una estona perquè agafi color. Aleshores incorporeu-hi les faves, tapeu-ho i feu-les coure uns 10 minuts (si voleu podeu afegir-hi una mica d'aigua perquè es facin una mica més bé). Tot seguit, tireu-hi la menta picada, la botifarra negra tallada petita i una mica de sal. Passats 5 minuts ja ho podreu servir. Llibre: "Fórmules magistrals". Editorial Empúries.
Poseu-ho en una cassola amb l'oli calent i deixeu-ho sofregir una estona perquè agafi color. Aleshores incorporeu-hi les faves, tapeu-ho i feu-les coure uns 10 minuts (si voleu podeu afegir-hi una mica d'aigua perquè es facin una mica més bé). Tot seguit, tireu-hi la menta picada, la botifarra negra tallada petita i una mica de sal. Passats 5 minuts ja ho podreu servir. Llibre: "Fórmules magistrals". Editorial Empúries.