Faves ofegades

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El celler de Can Roca, Girona

INGREDIENTS

  • 1 kg de faves tendres
  • 4 alls tendres
  • 4 cebes tendres
  • 100 g de botifarra negra
  • 100 g de cansalada
  • 1 brot de menta fresca
  • 2 cullerades d'oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar el plat, piqueu la ceba, l'all tendre i un parell de tires de cansalada tot ben petit.
Poseu-ho en una cassola amb l'oli calent i deixeu-ho sofregir una estona perquè agafi color. Aleshores incorporeu-hi les faves, tapeu-ho i feu-les coure uns 10 minuts (si voleu podeu afegir-hi una mica d'aigua perquè es facin una mica més bé). Tot seguit, tireu-hi la menta picada, la botifarra negra tallada petita i una mica de sal. Passats 5 minuts ja ho podreu servir. Llibre: "Fórmules magistrals". Editorial Empúries.
Anar al contingut