Fasouláda (Fesolada) - Grècia
- Programa: Karakia
- Cuina: Nikolas Daskalakis, Cadaqués
INGREDIENTS
- 1 kg de fesols
- tomàquets madurs
- pastanaga
- ceba
- porro
- api
- all
- anet
- sal i oli
PREPARACIÓ
Escaldeu els tomàquets, peleu-los i traieu-ne les llavors.
Talleu la pastanaga a daus molt petits.
Trinxeu l'all, la ceba, el porro i l'api ben fins.
En una cassola prepareu un sofregit amb tots aquests ingredients.
Quan tingueu el sofregit enllestit, aromatitzeu-lo amb una mica d'anet.
Afegiu els fesols a la cassola, cobriu-los amb aigua i deixeu-los coure uns 45 minuts, a foc mitjà, amb la cassola tapada.
Talleu la pastanaga a daus molt petits.
Trinxeu l'all, la ceba, el porro i l'api ben fins.
En una cassola prepareu un sofregit amb tots aquests ingredients.
Quan tingueu el sofregit enllestit, aromatitzeu-lo amb una mica d'anet.
Afegiu els fesols a la cassola, cobriu-los amb aigua i deixeu-los coure uns 45 minuts, a foc mitjà, amb la cassola tapada.