Farro amb carlins

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Felip Hontoria
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Reserves

INGREDIENTS

  • 40 g de farina de blat de moro fina
  • 40 g de farina de blat de moro granada
  • 1 l de brou (patata, ceba, una bola de sagí, orella, morro...)
  • 2 rostes de cansalada
  • 1 cullerada d'oli

PREPARACIÓ

Per preparar el farro, talleu a trossos grans la ceba, la pastanaga i la patata pelada.
Tot seguit, poseu-ho en una olla amb aigua freda i afegiu-hi el morro, l'orella i una bola de sagí. Deixeu-ho coure durant 3 hores a foc lent. Després coleu el brou i incorporeu-hi les farines. Remeneu-ho bé i deixeu-ho coure uns minuts. Mentrestant, talleu el morro i l'orella a trossos ben petits. Feu el mateix amb la cansalada, i fregiu-la. I per acabar, emplateu el farro i incorporeu-hi el morro, l'orella i les rostes de cansalada fregides. Decoreu-ho amb l'oli d'haver fregit els carlins.