Farcellets de verdures
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Esther Puyol
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: RamAula Chocavic, Gurb
INGREDIENTS
- 4 fulles grosses de bledes
- 200 g de faves
- 2 pastanagues
- 1 porro
- 4 carxofes
- 150 g de mongeta tendra
- 200 g de pèsols
- 1/4 de kg de patates
- 1 gotet d'oli d'oliva
- 1 tasseta de nata líquida
- mantega
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, bulliu les patates en un cassó amb aigua i sal.
Després poseu-les en un pot i tritureu-les. Tot seguit, afegiu-hi mantega i torneu a batre-ho. Incorporeu-hi nata líquida i tritureu-ho. Afegiu-hi una mica d'oli i torneu a triturar-ho. Si la crema queda massa espessa, afegiu-hi una mica d'aigua de la cocció de les patates i torneu a batre-ho. A continuació, talleu les verdures i ofegueu-les en un cassó a foc lent. Mentrestant, poseu les fulles de les bledes a bullir en una olla amb aigua i sal. Quan estiguin bullides, poseu-les amb aigua freda durant 3 minuts. Quan les verdures estiguin a punt, farciu les fulles de les bledes amb les verdures i tanqueu els farcellets. I ja per acabar, poseu la crema de patata en un plat i afegiu-hi el farcellet al damunt. Finalment, incorporeu-hi un rajolí d'oli.
Després poseu-les en un pot i tritureu-les. Tot seguit, afegiu-hi mantega i torneu a batre-ho. Incorporeu-hi nata líquida i tritureu-ho. Afegiu-hi una mica d'oli i torneu a triturar-ho. Si la crema queda massa espessa, afegiu-hi una mica d'aigua de la cocció de les patates i torneu a batre-ho. A continuació, talleu les verdures i ofegueu-les en un cassó a foc lent. Mentrestant, poseu les fulles de les bledes a bullir en una olla amb aigua i sal. Quan estiguin bullides, poseu-les amb aigua freda durant 3 minuts. Quan les verdures estiguin a punt, farciu les fulles de les bledes amb les verdures i tanqueu els farcellets. I ja per acabar, poseu la crema de patata en un plat i afegiu-hi el farcellet al damunt. Finalment, incorporeu-hi un rajolí d'oli.