Farcellets de bledes amb formatge, pinyons i panses

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Mey Hofmann
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hofmann, Barcelona

INGREDIENTS

  • fulles grosses de bleda
  • 100 g de formatge fresc
  • 30 g de pinyons torrats
  • 25 g de panses
  • aigua, sal i pebre
  • 50 g de tomàquet pelat
  • oli d'oliva verge
  • 1 cullerada de cerfull
  • Per al cruixent de cansalada:
  • 6 làmines de cansalada
  • 1 cullerada d'oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, retireu els tronquets de les fulles de bleda, i escaldeu les fulles en una olla amb aigua i sal, i refredeu-les en un bol amb aigua i gel.
Després, deixeu-les sobre un full de paper absorbent.

Mentrestant, salteu els tronquets de les bledes en una paella amb oli.

A continuació, poseu en un bol el formatge, els pinyons i les panses i barregeu-ho bé. Després, feu unes petites pilotes amb aquesta massa i emboliqueu cada pilota amb una fulla de bleda.

Per fer els cruixents, poseu les tires de cansalada ben estirades en una paella amb oli, poseu-hi un cassó al damunt com a pes i deixeu-les coure lentament.

I ja per acabar, emplateu els farcellets, els tronquets i els cruixents. Podeu guarnir el plat amb una mica de tomàquet trinxat i amanit amb oli i julivert.
Anar al contingut