Farcellets de bleda amb múrgoles

INGREDIENTS

  • 1 manat de bledes
  • 200 gr de múrgoles (també podem utilitzar altres bolets frescos o congelats)
  • mostassa
  • vinagre de vi negre
  • soja
  • oli
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Per a 4 persones, farem 16 farcellets.

Escaldem les múrgoles amb aigua i després les saltegem lleugerament en una paella.

Després, separem la fulla del tronc de la bleda. El tronc, el pelem amb un ganivet per treure-li tots els filets i el piquem a dauets ben petits. Seguidament escaldem la fulla de la bleda amb aigua i la refresquem en un bol amb aigua i gel.

Emboliquem les múrgoles amb la fulla de la bleda com si féssim canelons.

A part, amanim el tronc de la bleda amb oli, sal, pebre, vinagre de vi negre i una mica de mostassa o soja. Ho barregem ben barrejat i ho posem a sobre del farcellet.

Si es vol menjar calent, podem afegir-hi un tros de formatge per sobre i gratinar-ho.