Farcellets de bleda amb múrgoles
- Programa: La salut al cistell
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 1 manat de bledes
- 200 gr de múrgoles (també podem utilitzar altres bolets frescos o congelats)
- mostassa
- vinagre de vi negre
- soja
- oli
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Per a 4 persones, farem 16 farcellets.
Escaldem les múrgoles amb aigua i després les saltegem lleugerament en una paella.
Després, separem la fulla del tronc de la bleda. El tronc, el pelem amb un ganivet per treure-li tots els filets i el piquem a dauets ben petits. Seguidament escaldem la fulla de la bleda amb aigua i la refresquem en un bol amb aigua i gel.
Emboliquem les múrgoles amb la fulla de la bleda com si féssim canelons.
A part, amanim el tronc de la bleda amb oli, sal, pebre, vinagre de vi negre i una mica de mostassa o soja. Ho barregem ben barrejat i ho posem a sobre del farcellet.
Si es vol menjar calent, podem afegir-hi un tros de formatge per sobre i gratinar-ho.
Escaldem les múrgoles amb aigua i després les saltegem lleugerament en una paella.
Després, separem la fulla del tronc de la bleda. El tronc, el pelem amb un ganivet per treure-li tots els filets i el piquem a dauets ben petits. Seguidament escaldem la fulla de la bleda amb aigua i la refresquem en un bol amb aigua i gel.
Emboliquem les múrgoles amb la fulla de la bleda com si féssim canelons.
A part, amanim el tronc de la bleda amb oli, sal, pebre, vinagre de vi negre i una mica de mostassa o soja. Ho barregem ben barrejat i ho posem a sobre del farcellet.
Si es vol menjar calent, podem afegir-hi un tros de formatge per sobre i gratinar-ho.