Farcellet de salmó fumat amb camagrocs saltats i salsa de camagrocs
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Teresa Balderich, restaurant Fonda Ca l'Amagat (Bagà)
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Ingredients per a 4 persones
- 400 g salmó
- 500 g camagrocs
- Sal
- Oli de gira-sol i d'oliva
- Alls
- Julivert
- Per a la salsa
- mitja ceba
- 75 g camagrocs
- 150 cl nata líquida
- Sal
- Oli
PREPARACIÓ
Escalfem una paella amb una mica d'oli i hi posem els camagrocs perquè treguin l'aigua. Millor si en fem servir de gira-sol, ja que no convé que agafin massa gust d'oli. Els colem per treure el líquid i seguidament els acabem de saltar en una altra paella amb oli d'oliva, all i julivert.
Per fer la salsa, sofregim la ceba. Quan estigui cuita, hi posem uns quants camagrocs i la nata líquida. Quan hagi lligat, ho passem per la termomix. Si no en teniu, es pot passar pel túrmix i després per un colador perquè quedi una salsa ben fina.
Per muntar el plat folrem el recipient del farcellet amb les tires de salmó i posem els camagrocs a dins. Servim en un plat amb una mica de salsa.
Per fer la salsa, sofregim la ceba. Quan estigui cuita, hi posem uns quants camagrocs i la nata líquida. Quan hagi lligat, ho passem per la termomix. Si no en teniu, es pot passar pel túrmix i després per un colador perquè quedi una salsa ben fina.
Per muntar el plat folrem el recipient del farcellet amb les tires de salmó i posem els camagrocs a dins. Servim en un plat amb una mica de salsa.