Farcellet de salmó fumat amb camagrocs saltats i salsa de camagrocs

imatge de recurs
  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuina: Teresa Balderich, restaurant Fonda Ca l'Amagat (Bagà)
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 4 persones
  • 400 g salmó
  • 500 g camagrocs
  • Sal
  • Oli de gira-sol i d'oliva
  • Alls
  • Julivert
  • Per a la salsa
  • mitja ceba
  • 75 g camagrocs
  • 150 cl nata líquida
  • Sal
  • Oli

PREPARACIÓ

Escalfem una paella amb una mica d'oli i hi posem els camagrocs perquè treguin l'aigua. Millor si en fem servir de gira-sol, ja que no convé que agafin massa gust d'oli. Els colem per treure el líquid i seguidament els acabem de saltar en una altra paella amb oli d'oliva, all i julivert.
Per fer la salsa, sofregim la ceba. Quan estigui cuita, hi posem uns quants camagrocs i la nata líquida. Quan hagi lligat, ho passem per la termomix. Si no en teniu, es pot passar pel túrmix i després per un colador perquè quedi una salsa ben fina.
Per muntar el plat folrem el recipient del farcellet amb les tires de salmó i posem els camagrocs a dins. Servim en un plat amb una mica de salsa.

Anar al contingut