Fals dóner kebab

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Fals dóner kebab
  • (per a 2 persones)
  • Per a les creps :
  • 2 ous
  • 50 g farina de cigrons
  • 30 g farina d'arròs
  • 30 g sèsam torrat
  • 1/4 culleradeta de llevat
  • 3 cullerades de salsa de soja
  • 150 cl llet sencera
  • 100 cl brou de gallina
  • mantega
  • Per al farciment:
  • 4 dàtils sense pinyol
  • 2 cebes tendres
  • 1 tomàquet
  • 50 g formatge feta
  • fulles d'enciam
  • 2 mitjanes de xai
  • 1/2 culleradeta garam masala

PREPARACIÓ

1.Comencem preparant les creps: aboquem tots els ingredients que teníem per a aquesta preparació -menys la mantega- en un bol i ho passem per la batedora fins que quedi una crema. La deixem reposar un mínim de dues hores.

2.Escalfem una paella i la pintem amb una mica de mantega.

3.Aboquem un cullerot de la massa a la paella i, quan veiem que podem desenganxar la massa del fons, li fem la volta amb ajuda d'un plat, com si fos una truita. Deixem que s'acabi de coure.

4.Tallem el xai a daus i el fem a la planxa.

5.Quan el xai estigui daurat, tirem els dàtils tallats a làmines i el garam masala. Ho deixem coure fins que el xai estigui fet.

6.Tallem la massa de la crep per la meitat.

7.Tallem la ceba i l'enciam en juliana i els posem sobre la crep. Hi afegim el tomàquet tallat petit, el formatge feta i el xai amb els dàtils. Tanquem la crep i només ens queda menjar-nos-ho!