Fals arròs d'espelta amb formatge i malves

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Tatiana Bondia
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Cava, Tàrrega (Urgell)

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 320 g de pasta fresca d'espelta “llavor de meló”
  • 0,2 l de crema de llet fresca
  • 100 g de formatge tou de vaca
  • 1 l de caldo de verdures (ceba, api, pastanaga i fulles de malva)
  • 2,5 g de fulles de malva
  • Sal i pebre
  • 150 g de cansalada viada curada amb sal

PREPARACIÓ

Per començar, escalfeu el caldo de ceba, api, pastanaga i fulles de malva en un cassó al foc. Quan bulli, escaldeu-hi la pasta fresca durant uns segons, escorreu-la i reserveu-la.

A continuació, en la mateixa cassola on presentareu el plat, poseu-hi la pasta fresca escorreguda, amb la crema de llet i la pasta tova de formatge de vaca esmicolada, poseu-ho a foc fort, remeneu-ho tot bé i deixeu que arrenqui el bull. Un cop hagi arrencat el bull, abaixeu el foc, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu que tot es vagi reduint.

Mentrestant, tritureu dues vegades la cansalada curada amb una picadora fins que us quedi textura com de paté de porc.

I ja per acabar, retireu la cassola del foc i guarniu-la amb una quenelle de paté de porc i unes fulles de malva.

Anar al contingut