Fac tong keng buat (Dolç de carabassa) - Tailàndia

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Onpimon Chindawech "Pui" (restaurant Tivoli's Bistro), Barcelona

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 1 carabassa petita
  • 1 llauna de llet de coco
  • 100 g de sucre de palma
  • 3-4 cullerades de sucre
  • 1 culleradeta de sal
  • 1/2 got d'aigua

PREPARACIÓ

Peleu la carabassa i talleu-la a trossos petits. També haureu de tallar a bocins el bloc de sucre de palma perquè és molt dur. Aboqueu tots els ingredients en una cassola i poseu-los a coure a foc fluix.
Quan arrenqui el bull deixeu-ho coure uns 5 minuts més (la carabassa us ha de quedar ben tova) Aquest plat és millor preparar-lo d'un dia per l'altre ja que la carabassa absorveix més la dolçor dels sucres.