Fac tong keng buat (Dolç de carabassa) - Tailàndia
- Programa: Karakia
- Cuina: Onpimon Chindawech "Pui" (restaurant Tivoli's Bistro), Barcelona
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 1 carabassa petita
- 1 llauna de llet de coco
- 100 g de sucre de palma
- 3-4 cullerades de sucre
- 1 culleradeta de sal
- 1/2 got d'aigua
PREPARACIÓ
Peleu la carabassa i talleu-la a trossos petits. També haureu de tallar a bocins el bloc de sucre de palma perquè és molt dur. Aboqueu tots els ingredients en una cassola i poseu-los a coure a foc fluix.
Quan arrenqui el bull deixeu-ho coure uns 5 minuts més (la carabassa us ha de quedar ben tova) Aquest plat és millor preparar-lo d'un dia per l'altre ja que la carabassa absorveix més la dolçor dels sucres.
Quan arrenqui el bull deixeu-ho coure uns 5 minuts més (la carabassa us ha de quedar ben tova) Aquest plat és millor preparar-lo d'un dia per l'altre ja que la carabassa absorveix més la dolçor dels sucres.