Estruç a la llosa
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 50 g de filet d'estruç
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 carabassó
- 5 festucs torrats
- 1 iogurt natural grec
- gotes de suc de llimona
- 1 cullerada d'oli de sèsam
- 1 manat de fulles de ruca
PREPARACIÓ
1. Talleu la carn a daus gruixuts d'uns 2 cm. Escalfeu la llosa.
2. Netegeu i talleu les verdures a tires allargades.
3. Tritureu els festucs al morter.
4. Bateu el iogurt amb el suc de llimona, els festucs i l'oli de sèsam.
5. Netegeu i talleu la ruca al més petita possible, i afegiu-la al iogurt.
6. A una meitat de la llosa, marqueu les verdures i, a l'altra meitat, la carn, poc feta.
7. Acompanyeu la carn amb la salsa de iogurt i les verdures.
2. Netegeu i talleu les verdures a tires allargades.
3. Tritureu els festucs al morter.
4. Bateu el iogurt amb el suc de llimona, els festucs i l'oli de sèsam.
5. Netegeu i talleu la ruca al més petita possible, i afegiu-la al iogurt.
6. A una meitat de la llosa, marqueu les verdures i, a l'altra meitat, la carn, poc feta.
7. Acompanyeu la carn amb la salsa de iogurt i les verdures.