Estruç a la llosa

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 50 g de filet d'estruç
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 carabassó
  • 5 festucs torrats
  • 1 iogurt natural grec
  • gotes de suc de llimona
  • 1 cullerada d'oli de sèsam
  • 1 manat de fulles de ruca

PREPARACIÓ

1. Talleu la carn a daus gruixuts d'uns 2 cm. Escalfeu la llosa.
2. Netegeu i talleu les verdures a tires allargades.
3. Tritureu els festucs al morter.
4. Bateu el iogurt amb el suc de llimona, els festucs i l'oli de sèsam.
5. Netegeu i talleu la ruca al més petita possible, i afegiu-la al iogurt.
6. A una meitat de la llosa, marqueu les verdures i, a l'altra meitat, la carn, poc feta.
7. Acompanyeu la carn amb la salsa de iogurt i les verdures.