Estrelles de La Riera

  • Programa: La Riera
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a 20 estrelles (7 cm de diàmetre):
  • 250 g de xocolata fondant, cobertura
  • 4 ous
  • 180 g de farina
  • 180 g de mantega
  • 180 g de sucre
  • 15 g de llevat Royal
  • Per fer la cobertura:
  • 400 g de xocolata negra fondant, cobertura
  • 100 g de sucre glacé
  • 50 g de cacau en pols
  • 50 g de coco ratllat
  • 150 ml d'aigua

PREPARACIÓ

Desfeu la xocolata al bany maria. Afegiu-hi la mantega i remeneu-ho bé.

En un bol, treballeu el sucre amb els rovells d'ou. Ha de quedar molt ben barrejat.

Després, afegiu-hi la xocolata desfeta juntament amb la mantega. Ha de quedar una massa ben uniforme. A poc a poc, poseu-hi la farina i el llevat tamisats. Afegiu-hi les clares a punt de neu i barregeu-ho de sota a sobre.

Poseu la pasta en motlles untats amb mantega i farina. Coeu les estrelles al forn mitjà uns 30 minuts (per saber si estan cuites, punxeu-les amb un escuradents. Si surt sec, ja les podeu treure).

Per fer la cobertura: Desfeu la xocolata fondant al bany maria. Un cop desfeta, afegiu-hi l'aigua i remeneu-ho bé.

Cobriu les estrelles amb la xocolata i deixeu-les refredar. Deixeu algunes estrelles només amb la cobertura de xocolata, altres amb cacau en pols espolsat per sobre, i altres amb coco ratllat.