Estofat d'estruç amb bolets

  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuiner: M. Àngels Auguets de l'Alberg de Ceuró.
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • rovellons, fredolics i cames de perdiu
  • carn d'estruç
  • ceba
  • 1 tomàquet
  • pastanaga
  • un got petit de vi blanc
  • herbes aromàtiques: timó, alfàbrega, fulla de llorer i clau
  • 3 grans d'all
  • caldo
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

1. Es netegen els rovellons, els fredolics i les cames de perdiu.
2. Es talla la carn d'estruç a daus.
3. Rostim la carn d'estruç en una olla amb una mica d'oli.
4. Quan la carn agafi color, hi afegim la ceba i la pastanaga tallades i el got de vi blanc. Ho deixem reduir.
5. Hi afegim el tomàquet tallat, les herbes aromàtiques i 3 grans d'all. Ho reguem amb el caldo i ho rectifiquem de sal i pebre. Deixem que faci xup-xup uns 30 minuts.
6. Mentrestant, saltem els bolets. Un cop fets, els afegim a la cassola. Quan l'estofat ja sigui ben cuit, el remenem i el servim.