Estofat d'escrita amb patates

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Fernandel, Cambrils

INGREDIENTS

  • 1 ceba
  • 2 tomàquets
  • 1 pebrot verd
  • 1 kg d'escrita
  • 500 g de patates
  • 1/4 de l de brou de peix
  • pebre negre
  • farina
  • li d'oliva i sal Per a la picada:
  • julivert
  • 3 grans d'all
  • 1 pebrot de romesco

PREPARACIÓ

En primer lloc, feu un tall a les patates, esqueixeu-les i fregiu-les en una cassola amb força oli calent.
Quan les patates ja estiguin fregides, daureu-hi primer la ceba, i després, el pebrot i el tomàquet. Deixeu-ho sofregir uns 8 minuts, aboqueu-hi el brou de peix, i feu-ho coure 10 minuts més. Passat aquest temps, talleu l'escrita a talls grossos i afegiu-la a la cassola, amb una mica de sal i pebre. Deixeu-la 5 minuts al foc i després tireu-hi una picada feta amb un pebrot de romesco, uns grans d'all i una mica de julivert. Feu-ho coure 2 minuts més, i ja podreu servir-ho.