Estofat de sèpia i verdures

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: David Solé
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Barquet, Tarragona

INGREDIENTS

  • 16 sepietes/sepiones
  • 1 ceba
  • 1 pebrot vermell
  • 2 pebrots verd
  • 3 patates
  • 4 alls
  • 100 g de pèsols frescos
  • 2 tomàquets
  • 1 fulla de llorer
  • julivert picat
  • 1 culleradeta de pebre vermell
  • 1 trosset de xocolata
  • 1 cullerada de farina
  • 1 got de vi blanc
  • 1 l de brou de crustacis
  • oli d'oliva i sal

PREPARACIÓ

Per començar, en una cassola amb una mica d'oli, sofregiu-hi el pebrot verd, el pebrot vermell, la ceba i els alls, tot tallat a trossos petits.
. Quan les verdures estiguin ben daurades, afegiu-hi els tomàquet pelats, les patates tallades a trossos, els pèsols, la farina, la xocolata, el pebre vermell i el vi blanc. Seguidament, remeneu-ho tot bé i deixeu-ho coure un parell de minuts. A continuació, poseu-hi les sèpies, la fulla de llorer, el brou i deixeu-ho coure fins que les patates quedin toves. Finalment, rectifiqueu-ho de sal i ja podeu emplatar-ho.