Estofat de fruita vermella amb brioix
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Lola Salvador
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Sucursal, València
INGREDIENTS
- 100 g de maduixes
- 100 g de móres
- 100 g de gerds
- 100 g de groselles
- 100 g d'avajons
- 1 copeta de licor de móra
- 10 g de mantega
- sucre
- Per al bany de brioix:
- 1 l de llet
- 1 beina de vainilla
- 240 g d'ou pasteuritzat
- 200 g de sucre
PREPARACIÓ
Per començar, poseu les fruites vermelles, el licor de móra i el sucre en un cassó i deixeu-ho coure durant uns 10 o 15 minuts.
Mentrestant, obriu la beina de vainilla i separeu-ne les llavors.
Tot seguit, bulliu en un cassó la llet, el sucre i la beina de vainilla i les llavors. Quan hagi arrencat el bull, poseu-ho en un bol i afegiu-hi els ous. Remeneu-ho.
A continuació, talleu el brioix en llesques gruixudes i disposeu-les en una safata. Cobriu-les amb la llet i els ous i deixeu-ho reposar durant dues hores.
I ja per acabar, feu un caramel en una paella i arrebosseu-hi les llesques de brioix. Emplateu-les i disposeu-hi per sobre la fruita vermella. Podeu decorar el plat amb unes fulles de menta.
Mentrestant, obriu la beina de vainilla i separeu-ne les llavors.
Tot seguit, bulliu en un cassó la llet, el sucre i la beina de vainilla i les llavors. Quan hagi arrencat el bull, poseu-ho en un bol i afegiu-hi els ous. Remeneu-ho.
A continuació, talleu el brioix en llesques gruixudes i disposeu-les en una safata. Cobriu-les amb la llet i els ous i deixeu-ho reposar durant dues hores.
I ja per acabar, feu un caramel en una paella i arrebosseu-hi les llesques de brioix. Emplateu-les i disposeu-hi per sobre la fruita vermella. Podeu decorar el plat amb unes fulles de menta.