Espinacs amanits i escaldats

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Espinacs amanits i escaldats
  • 2 tomàquets d'amanir
  • 3 xampinyons
  • fulletes d'espinacs
  • 1 llauna de sardinetes
  • vinagre blanc
  • sal
  • 20 g de pinyons

PREPARACIÓ

1.Tallem, per començar, el tomàquet a làmines, i fem una capa de làmines de tomàquet a la base del plat.

2.Tallem els xampinyons a làmines i els posem a sobre del tomàquet.

3.A continuació, afegim les fulles més petites i maques dels espinacs i col·loquem a sobre de tot les sardines de llauna.

4.Afegim a aquesta amanida unes gotetes de vinagre i una espurneta de sal.

5.Torrem en una paella els pinyons amb l'oli de les sardines, perquè quedin daurats.

6.Posem els pinyons amb l'oli on s'han fregit per sobre del plat i ho amanim tot plegat.