Espatlletes de conill amb múrgoles farcides de fetge

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Esther Pagès i Roca
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Roca, Esponellà

INGREDIENTS

  • 12 espatlles de conill
  • 1 fetge de conill
  • 8 múrgoles
  • 2 cebes
  • 3 tomàquets
  • 4 grans d'all
  • 1 pastanaga
  • 1 porro
  • 1 fulla de llorer
  • 1 canonet de canyella
  • 1 tassa de vi blanc
  • sal
  • oli de gira-sol

PREPARACIÓ

Per començar, saleu les espatlletes i fregiu-les en una paella amb oli calent
Quan les espatlletes estiguin rosses, incorporeu-hi la ceba, la pastanaga, el porro, el tomàquet, els alls, la canyella, el llorer i els peus de múrgola. Cobriu-ho amb vi blanc i deixeu-ho coure al forn a 200 graus, durant 50 minuts. A continuació, incorporeu-hi els fetges i deixeu-ho coure 10 minuts més.

Tot seguit, tritureu les verdures amb el fetge i disposeu la barreja en una màniga pastissera. Després, farciu les múrgoles i poseu-les en una cassola juntament amb les espatlletes i la resta de verdures triturades i deixeu-ho coure 5 minuts.

I ja per acabar, emplateu les espatlletes i les múrgoles i decoreu el plat amb una branca de romaní.