Espatlletes de conill amb all i farigola

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Empar Soler
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Nau (Casserres)
  • Dieta: Per a esportistes
  • Informació nutricional
    -Obre

    El conill és un animal de carn blanca, de baix contingut calòric i pobra en greixos, però molt rica en proteïnes de qualitat.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 12 espatlletes de conill
  • 4 cabeces d'alls
  • farigola
  • 8 tomàquets secs
  • 2 pastanagues
  • 4 cebes tendres
  • 1/2 l de vi blanc
  • 1/2 l d'aigua o de caldo d'au
  • oli d'oliva
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, poseu els grans d'all sense pelar en una cassola amb oli. Quan s'hagin enrossit, afegiu-hi les espatlletes prèviament salpebrades i deixeu-les enrossir durant 5 minuts més.

Mentrestant, talleu les pastanagues i les cebes tendres, afegiu-les a la cassola, juntament amb el tomàquet sec i la farigola i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més. Després, aboqueu-hi el vi blanc i deixeu-lo reduir una mica. A continuació, poseu-hi el caldo i deixeu-ho coure, amb la cassola destapada, durant 20 minuts. Finalment, poseu la cassola al forn, prèviament preescalfat, a 200 graus durant 5 minuts.

I ja per acabar, ja podeu emplatar les espatlletes.
 
Anar al contingut