Espatlletes de conill amb all i farigola
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Empar Soler
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Nau (Casserres)
- Dieta: Per a esportistes
- Informació nutricional -Obre
El conill és un animal de carn blanca, de baix contingut calòric i pobra en greixos, però molt rica en proteïnes de qualitat.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 12 espatlletes de conill
- 4 cabeces d'alls
- farigola
- 8 tomàquets secs
- 2 pastanagues
- 4 cebes tendres
- 1/2 l de vi blanc
- 1/2 l d'aigua o de caldo d'au
- oli d'oliva
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, poseu els grans d'all sense pelar en una cassola amb oli. Quan s'hagin enrossit, afegiu-hi les espatlletes prèviament salpebrades i deixeu-les enrossir durant 5 minuts més.
Mentrestant, talleu les pastanagues i les cebes tendres, afegiu-les a la cassola, juntament amb el tomàquet sec i la farigola i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més. Després, aboqueu-hi el vi blanc i deixeu-lo reduir una mica. A continuació, poseu-hi el caldo i deixeu-ho coure, amb la cassola destapada, durant 20 minuts. Finalment, poseu la cassola al forn, prèviament preescalfat, a 200 graus durant 5 minuts.
I ja per acabar, ja podeu emplatar les espatlletes.
Mentrestant, talleu les pastanagues i les cebes tendres, afegiu-les a la cassola, juntament amb el tomàquet sec i la farigola i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més. Després, aboqueu-hi el vi blanc i deixeu-lo reduir una mica. A continuació, poseu-hi el caldo i deixeu-ho coure, amb la cassola destapada, durant 20 minuts. Finalment, poseu la cassola al forn, prèviament preescalfat, a 200 graus durant 5 minuts.
I ja per acabar, ja podeu emplatar les espatlletes.