Espatlleta de conill en escabetx amb espàrrecs i bolets

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Pere Massana
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Massana, Girona

INGREDIENTS

  • 8 espatlletes de conill
  • 1 ceba
  • 2 porros
  • 2 pastanagues
  • 1 tija d'api
  • 4 alls
  • 1 farcell d'herbes aromàtiques
  • sal
  • oli d'oliva
  • vinagre
  • pebre en gra
  • espàrrecs verds
  • bolets de temporada

PREPARACIÓ

Per començar, poseu oli en una cassola, afegiu-hi la pastanaga, el porro, la ceba, l'api, uns grans de pebre, els alls laminats, la sal, la farigola i el llorer, l'oli i el vinagre.
Deixeu-ho bullir tapat a foc lent durant una hora i mitja. A continuació, saleu l'espatlleta i salteu-la en una paella amb oli fins que agafi color. Tot seguit, poseu l'espatlleta a la cassola amb les verdures, tapeu-ho i deixeu-ho coure una hora. I després, reserveu-ho a la nevera durant dos dies perquè la carn quedi ben macerada. I ja per acabar, poseu una mica d'oli de l'escabetx en una paella i salteu-hi els espàrrecs i els bolets. Emplateu-ho.