Espatlla i llom de conill amb samfaina

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Aligué, Manresa

INGREDIENTS

  • 2 davants de conill
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 ceba
  • 1 albergínia
  • cebetes de platillo
  • 1 carabassó
  • herbes aromàtiques
  • oli, sal i pebre

PREPARACIÓ

Salpebreu les espatlles i el llom. En una paella ben calenta, poseu-hi una mica d'oli, unes quantes cebetes petites, i després, les espatlles i el llom del conill.
Un cop el llom estigui al punt, retireu-lo en un plat i tapeu-lo perquè no es refredi i s'acabi de coure. Les espatlles han d'estar ben cuites, tapeu-les i deixeu-les que es cogui a foc lent. Afegiu-hi herbes aromàtiques, una mica de brandi i vi. Per fer la samfaina, daureu el carabassó, tallat a daus, en una paella durant 2 minuts, i reserveu-lo en un plat. En una altra paella, poseu-hi el pebrot verd , el vermell i l'albergínia, saleu-ho i remeneu-ho durant 2 minuts. Reserveu-ho en el mateix plat, afegiu-hi la ceba cuita i barregeu-ho. Talleu el llom del conill a llesques i munteu el plat. Feu una capa de samfaina i una de llom. Al voltant, poseu-hi les espatlles, i amaniu-ho amb la salsa del conill.