Espardenyes xineses segons el restaurant Shangai

INGREDIENTS

  • 4 espardenyes
  • 50 g de bambú
  • 50 g de xiitake
  • 1 ceba tendra (la part verda)
  • gingebre picat
  • vi d'arròs (lao-jio)
  • salsa de soja
  • caldo de verdures
  • 3 cullerades d'oli de gira-sol
  • sal

PREPARACIÓ

1. Deshidrateu les espardenyes durant set dies, bullint-les cada dia mitja hora.

2. Escalfeu l'oli de gira-sol en un wok, hi afegiu el gingebre i la ceba tendra fins que sigui daurada.

3. Seguidament, hi afegiu les espardenyes amb els bolets i el bambú. Saltegeu-ho a foc viu durant dos minuts i, posteriorment, poseu-hi el vi d'arròs i el caldo.

4. Amaniu-ho amb la sal i la salsa de soja. Saltegeu-ho tot junt durant dos minuts més i serviu-ho.



Nota: Aquest plat es pot fer afegint-hi bitxo per tal de donar-hi un punt picant.