Espaguetis amb fetge gras, tòfona i vinagre

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Sergio Torres
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Reno, Barcelona

INGREDIENTS

  • 200 g d'espaguetis
  • 200 g de fetge gras fresc
  • tòfona en conserva
  • 1 got de vinagre de Mòdena
  • 100 g de formatge de Parma
  • 2 cullerades d'oli de tòfona blanca (opcional)
  • aigua
  • oli
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Per començar, poseu aigua en una olla i, quan bulli, incorporeu-hi dues cullerades de sal i una mica d'oli.
A continuació, afegiu-hi la pasta. Quan tingueu els espaguetis cuits, deixeu-los refredar. Mentrestant, poseu a reduir el vinagre de Mòdena en un cassó. Poseu una cassola al foc. Salpebreu el fetge gras fresc i incorporeu-lo a la cassola quan estigui ben calenta. Remeneu-ho una mica i després apagueu el foc. Tot seguit, afegiu-hi els espaguetis i barregeu-ho. I ja per acabar, poseu la pasta amb el fetge gras al centre del plat i ratlleu-hi la tòfona i el formatge de Parma al damunt. Finalment, incorporeu-hi el vinagre reduït al voltant.