Espaguetis amb fetge gras, tòfona i vinagre
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Sergio Torres
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Reno, Barcelona
INGREDIENTS
- 200 g d'espaguetis
- 200 g de fetge gras fresc
- tòfona en conserva
- 1 got de vinagre de Mòdena
- 100 g de formatge de Parma
- 2 cullerades d'oli de tòfona blanca (opcional)
- aigua
- oli
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Per començar, poseu aigua en una olla i, quan bulli, incorporeu-hi dues cullerades de sal i una mica d'oli.
A continuació, afegiu-hi la pasta. Quan tingueu els espaguetis cuits, deixeu-los refredar. Mentrestant, poseu a reduir el vinagre de Mòdena en un cassó. Poseu una cassola al foc. Salpebreu el fetge gras fresc i incorporeu-lo a la cassola quan estigui ben calenta. Remeneu-ho una mica i després apagueu el foc. Tot seguit, afegiu-hi els espaguetis i barregeu-ho. I ja per acabar, poseu la pasta amb el fetge gras al centre del plat i ratlleu-hi la tòfona i el formatge de Parma al damunt. Finalment, incorporeu-hi el vinagre reduït al voltant.
A continuació, afegiu-hi la pasta. Quan tingueu els espaguetis cuits, deixeu-los refredar. Mentrestant, poseu a reduir el vinagre de Mòdena en un cassó. Poseu una cassola al foc. Salpebreu el fetge gras fresc i incorporeu-lo a la cassola quan estigui ben calenta. Remeneu-ho una mica i després apagueu el foc. Tot seguit, afegiu-hi els espaguetis i barregeu-ho. I ja per acabar, poseu la pasta amb el fetge gras al centre del plat i ratlleu-hi la tòfona i el formatge de Parma al damunt. Finalment, incorporeu-hi el vinagre reduït al voltant.