Espaguetis amb ceps i truita fumada

  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuiner: Rosa Maria Pla - Hotel La Ribera (Ribera de Cardós)
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • Pernil ibèric
  • All picat
  • Sal
  • Pebre
  • Mantega
  • Oli d'oliva
  • Truita fumada
  • mig litre crema llet
  • mig kg d'espaguetis

PREPARACIÓ

Posem el pernil i l'all en una paella amb una mica d'oli. Després hi afegim els ceps laminats i els sofregim fins que perdin tota l'aigua. Finalment ho salpebrem.
En una altra paella desfem la mantega amb una mica d'oli perquè no es cremi. Hi posem la truita fumada tallada a trossets i la crema de llet. Esperem que es lligui la salsa. Després hi afegim els ceps que hem saltat amb l'all i el pernil. Per acabar, hi posem els espaguetis, que abans haurem fet bullir amb aigua i sal, i ho barregem tot.