Espaguetis a la carbonara
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Per a esportistes
- Informació nutricional -Obre
La pasta és un aliment ric en hidrats de carboni de lenta assimilació, és a dir, que ens donen energia de llarga duradaAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 500 g d'espaguetis
- 2 grans d'all
- 1 cullerada de mantega
- 4 ous
- 100 g de parmesà
- 150 g de cansalada fumada
- oli d'oliva verge extra
- pebre negre
PREPARACIÓ
- Bullim la pasta amb 5 litres d'aigua mineral i sal durant uns 7 minuts.
- En una paella amb dos alls aixafats, hi tirem una cullerada de mantega i la cansalada tallada a daus petits fins que ens quedi rossa. Després la retirem del foc.
- Ratllem els 100 g de parmesà en un bol i hi posem 2 rovells i 2 ous sencers, sal i pebre i ho batem.
- Tirem la pasta a la paella on hi ha la cansalada. I hi afegim una cullerada de l'aigua de la cocció, tot el contingut del bol i ho tornem a posar al foc. Ho remenem fins que es faci la crema. Si cal, hi afegim una altra cullerada de la cocció i/o un raig d'oli d'oliva verge extra.
- Ho servim amb una mica de formatge ratllat, pebre negre i oli d'oliva verge extra.