Escuma de til·la

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a 2 persones:
  • 8 fulls de gelatina
  • 650 cl d'aigua envasada
  • 350 cl de crema de llet per muntar
  • 150 g de til·la
  • 2 grans d'all
  • 1 pastanaga
  • 1 porro
  • 1/2 ceba
  • 1 sifó de muntar

PREPARACIÓ

1. Feu suar la bresa: l'all, la ceba, el porro i la pastanaga. I, després, afegiu-hi l'aigua.
2. Al cap de 20 minuts, feu-hi bullir cinc grapats de til·la cinc minuts i deixeu-ho reposar un quart d'hora.
3. Després, afegiu-hi la crema de llet i coleu-ho.
4. Remulleu la gelatina amb aigua, perquè quedi elàstica, i la dissoleu amb la infusió.
5. Deixeu-ho refredar a la nevera dues hores perquè la gelatina agafi consistència.
6. Poseu-ho al sifó per muntar amb les càrregues i serviu l'escuma en copes.