Escudella de carbassa i castanyes

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Molí de la Barita, Viladrau

INGREDIENTS

  • 2 1/2 l d'aigua
  • 800 g de carbassa (400 g tallats a daus petits)
  • 125 g de castanyes torrades
  • 2 cullerades de ceba sofregida
  • 1 tronxo d'api
  • 1 os de pernil
  • 1 coll de pollastre
  • 50 g d'arròs
  • 50 g de fideus
  • oli d'oliva i sal

PREPARACIÓ

Abans de començar a fer l'escudella, prepareu un sofregit de ceba.
Poseu en aigua bullent els següents ingredients: la carbassa tallada a trossos grans, l'api, el coll de pollastre, l'os de pernil, sal i el sofregit de ceba. La cocció d'aquests ingredients ha de ser de dues hores. Mentrestant, fregiu els daus de carbassa, i escorreu-los. Tot seguit, talleu les castanyes torrades a trossets. Un cop passades les dues hores de cocció, traieu de l'olla tots els ingredients sòlids (l'api, el coll de pollastre i l'os de pernil) i passeu l'escudella per la batedora. Un cop fet això, afegiu-hi els daus de carbassa fregits, les castanyes, els fideus i l'arròs. Deixeu-ho bullir fins que els fideus i l'arròs estiguin cuits (uns 17 minuts) i ja tindreu l'escudella a punt per servir.
Anar al contingut