Escudella de carbassa i castanyes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Molí de la Barita, Viladrau
INGREDIENTS
- 2 1/2 l d'aigua
- 800 g de carbassa (400 g tallats a daus petits)
- 125 g de castanyes torrades
- 2 cullerades de ceba sofregida
- 1 tronxo d'api
- 1 os de pernil
- 1 coll de pollastre
- 50 g d'arròs
- 50 g de fideus
- oli d'oliva i sal
PREPARACIÓ
Abans de començar a fer l'escudella, prepareu un sofregit de ceba.
Poseu en aigua bullent els següents ingredients: la carbassa tallada a trossos grans, l'api, el coll de pollastre, l'os de pernil, sal i el sofregit de ceba. La cocció d'aquests ingredients ha de ser de dues hores. Mentrestant, fregiu els daus de carbassa, i escorreu-los. Tot seguit, talleu les castanyes torrades a trossets. Un cop passades les dues hores de cocció, traieu de l'olla tots els ingredients sòlids (l'api, el coll de pollastre i l'os de pernil) i passeu l'escudella per la batedora. Un cop fet això, afegiu-hi els daus de carbassa fregits, les castanyes, els fideus i l'arròs. Deixeu-ho bullir fins que els fideus i l'arròs estiguin cuits (uns 17 minuts) i ja tindreu l'escudella a punt per servir.
Poseu en aigua bullent els següents ingredients: la carbassa tallada a trossos grans, l'api, el coll de pollastre, l'os de pernil, sal i el sofregit de ceba. La cocció d'aquests ingredients ha de ser de dues hores. Mentrestant, fregiu els daus de carbassa, i escorreu-los. Tot seguit, talleu les castanyes torrades a trossets. Un cop passades les dues hores de cocció, traieu de l'olla tots els ingredients sòlids (l'api, el coll de pollastre i l'os de pernil) i passeu l'escudella per la batedora. Un cop fet això, afegiu-hi els daus de carbassa fregits, les castanyes, els fideus i l'arròs. Deixeu-ho bullir fins que els fideus i l'arròs estiguin cuits (uns 17 minuts) i ja tindreu l'escudella a punt per servir.