Escabetx de bonítol

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 1 bonítol mitjà preparat en lloms pel peixater
  • 1 ceba de Figueres
  • 2 fulles de llorer
  • 1 porro
  • 1 cabeça d'alls
  • 1 culleradeta de pebre vermell mòlt
  • 1 pastanaga
  • 1 copa de vinagre de sidra
  • 2 copes de sidra
  • OLI D'OLIVA VERGE EXTRA

PREPARACIÓ

1. Talleu totes les verdures petitones.
2. Sofregiu la ceba amb la cabeça d'alls i el llorer. Afegiu seqüencialment el porro, la pastanaga i el pebre vermell mòlt.
3. Reduïu-hi el vinagre i el vi, fins que quedi sec, i afegiu-hi l'oli.
4. Marqueu els lloms de bonítol salpebrats en una paella ben calenta i només un moment.
5. Introduïu-los a l'escabetx i deixeu-los sempre més aquí dins, fins que el mengeu.