Eriçons de mar gratinats

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Pere Pérez
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Piña de Plata, Sant Cugat del Vallès

INGREDIENTS

  • 60 eriçons de mar
  • 1 l de crema de llet
  • 1 copa de whisky
  • 10 g de mantega
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, obriu els eriçons, netegeu-los de sorra i traieu-ne els corals.
Tot seguit, en un cassó amb mantega, fregiu-hi els corals i quan estiguin daurats, flamegeu-los amb whisky. A continuació, afegiu-hi una mica de sal, la crema de llet, remeneu-ho bé i tritureu-ho a la Thermomix.

Mentrestant, escalfeu les cloves dels eriçons, netejades i bullides, en una safata al forn.

I ja per acabar, ompliu les cloves amb la crema, gratineu-les al forn i ja les podeu emplatar.