Entrepà saludable

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Entrepà saludable
  • pans de Viena
  • embotit de gall dindi
  • maionesa
  • iogurt natural
  • ceba tendra
  • nous pelades
  • poma
  • pastanaga

PREPARACIÓ

1. Comencem preparant una salsa per l'entrepà. Esmicolem les nous i les barregem en un bol amb el iogurt i la maionesa.
2. Tallem la ceba a la juliana i la daurem a la paella.
3. Ratllem la pastanaga i l'afegim a la ceba de la paella.
4. Traiem el cor a la poma i la tallem a làmines primes.
5. Marquem a la planxa les làmines de poma i l'embotit de gall dindi.
6. Ara, marquem el pa a la planxa i ens preparem per muntar l'entrepà.
7. Posem la ceba i la pastanaga a sobre del pa amb salsa, al damunt la poma i el tall d'embotit i el tapem.