Entrepà i batut de maduixes

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Entrepà "granjero"
  • (per a un "granjero")
  • 2 llesques de pa Bimbo
  • 1 ou
  • 1 tall de pernil dolç
  • 1 tall de formatge emmental
  • 4 rodanxes de tomàquet d'amanir
  • enciam
  • maionesa
  • Batut de maduixes amb orxata
  • (per a la orxata)
  • 100 g de xufles
  • 100 g de sucre
  • 1 l d'aigua

PREPARACIÓ

Entrepà "granjero"
1.Comencem a preparar els entrepans posant un rajolí d'oli a la planxa i daurant el pernil dolç. Al damunt hi posem les llenques de formatge, i que es vagin fonent.

2.Al costat hi posem les dues llesques de pa Bimbo.

3.Posem l'ou dins d'un motlle rodó a sobre de la planxa, i una espurneta de sal...

4.Quan el formatge s'ha fos, l'estenem amb el pernil al damunt del pa. A sobre, hi posem unes rodanxes de tomàquet i una mica d'enciam tallat a la juliana, ben finet.

5.Agafem l'ou i el posem damunt de l'enciam. Aprofitem l'oli per al pa, el girem i el posem al damunt.

6.Ho aplanem bé, perquè el rovell d'ou es reventi i vagi fent més cremós l'entrepà.


Batut de maduixes amb orxata
1.Per fer l'orxata, primer hi posem el sucre, després les xufles i l'aigua. I ho triturem.

2.Després ho colem, i, com més fi sigui el colador, millor. I ja tenim feta la orxata.

3.Per fer el batut, tallem les maduixes i posem mig litre d'orxata al bol. Posem les maduixes a dins, ho batem tot, i salut!