Entrepà cubà

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El pa integral amb cereals, està fet amb farina de blat no refinada, és a dir, inclou el gra complet del cereal i, per tant, el segó. Això fa que aquest pa tingui més vitamines, minerals i fibra que el pa blanc.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1/2 alvocat

    1 plàtan mascle

    150 g de llom de porc 

    80 g de lacón

    30 g de sal

    5 grans d'all negre

    5 boletes de ginebró

    2 llavors de cardamom

    1 gra d'all

    1 estrella d'anís

    2 claus

    1 taronja

    1 llimona

    1 alvocat

    gingebre

    rom

    salsa barbacoa

    pa de cereals

    oli OVE

PREPARACIÓ

1.       Marinem en un recipient gran el llom posant-lo dins un recipient amb 30 g de sal, el suc d'una taronja i d'una llimona, un trosset de gingebre, una estrelleta d'anís, dos claus, cinc boletes de ginebró, dues boletes de cardamom i el gra d'all. Ho deixem a la nevera durant tota la nit.

2.       Triturem a la batedora  5 grans d'all negre amb una tassa de  salsa de barbacoa (uns 80 grams).

3.      Amb un ganivet tallem el plàtan al llarg, fent làmines fines.

4.      Posem oli OVE dins una cassola gran i fregim les tires de plàtan.

5.      Preparem dos plats o safates. En un hi posem paper de cuina i a l'altre, paper de forn.

6.      Traiem les tires de plàtan de la paella, ho deixem sobre el paper de cuina absorbent, salem i ràpidament ho passem a l'altre plat, cobert amb paper de forn.

7.      Marquem el llom en una paella.

8.      Ho pintem amb la salsa de barbacoa barrejada amb l'all negre. Ho tallem a escalopes i ho reservem.

9.      Tallem la meitat de  l'alvocat fent un ventall.

10.   Tallem el pa i l'anem omplint amb el llom, el lacón, plàtan i l'alvocat.

11.    Planxem l'entrepà i llestos!

Anar al contingut