Entrecot amb puré de patates i cafè.

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per persona:
  • 1 paquet de puré de patates en flocs
  • aigua
  • llet
  • 1 entrecot de vaca
  • 1 tassa de cafè
  • 2 cl de concentrat de carn
  • sal de Maldon
  • mantega

PREPARACIÓ

1. Feu cafè amb el concentrat de carn dissolt amb aigua.
2. En un cassó, escalfeu-hi el cafè de concentrat de carn, la llet, la mantega i la sal. I, quan la mantega s'hagi fos, hi afegiu els flocs de puré de patata.
3. Després, salpebreu l'entrecot de vaca, que heu de treure de la nevera una bona estona abans, i el coeu a la planxa.
4. A continuació, talleu l'entrecot a escalopins i poseu els escalopins al plat i el puré al costat.