Entrecot amb pebre verd

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per persona:
  • 1 entrecot de vedella d'uns 250g
  • 2 patates petites
  • 1 raig de conyac
  • 1/2 tassa de crema de llet (35%/mg)
  • 1/2 culleradeta de concentrat de brou de vedella
  • 1 cullerada de pebre verd en conserva
  • 10 g de mantega

PREPARACIÓ

1. Peleu les patates i poseu-les al microones amb un dit d'aigua 10 minuts a 600 watts.
2. Traieu l'entrecot de la nevera, perquè, si us agrada gairebé cru, no quedi fred per dins.
3. En un cassó sofregiu el pebre amb la mantega fins que sigui ros. Flamegeu-lo amb el conyac.
4. Desfeu una cullerada de salsa de carn en 1/2 tassa d'aigua calenta i afegiu-ho a la salsa. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi la crema de llet i deixeu-ho reduir fins al punt de textura adequat. Poseu-ho al punt de sal i reserveu-ho.
5. Feu l'entrecot a la planxa, acompanyeu-lo amb les patates i amaniu-ho amb la salsa.