Ensalada morada (Amanida morada) - Chiriquí, Panamà
- Programa: Karakia
- Cuina: Grethel Valdés i Raquel Suira, Santa Perpètua de Mogoda
INGREDIENTS
- 3 patates
- 2 pastanagues
- 1 remolatxa
- maionesa
- aigua
PREPARACIÓ
Poseu una olla al foc amb aigua i una mica de sal.
Renteu les patates i les pastanagues i feu-les coure, sense pelar, només partides per la meitat.
Un cop cuites, deixeu-les refredar, peleu-les i talleu-les a quadrets. Talleu també a quadrets la remolatxa.
Poseu-ho tot en un bol i barregeu-hi unes quantes cullerades de maionesa. Remeneu-ho fins que la maionesa agafi un color rosat, de resultes de la remolatxa.
Aquesta amanida, podeu servir-la a temperatura ambient o deixar-la refredar a la nevera una estona abans de portar-la a taula.
Renteu les patates i les pastanagues i feu-les coure, sense pelar, només partides per la meitat.
Un cop cuites, deixeu-les refredar, peleu-les i talleu-les a quadrets. Talleu també a quadrets la remolatxa.
Poseu-ho tot en un bol i barregeu-hi unes quantes cullerades de maionesa. Remeneu-ho fins que la maionesa agafi un color rosat, de resultes de la remolatxa.
Aquesta amanida, podeu servir-la a temperatura ambient o deixar-la refredar a la nevera una estona abans de portar-la a taula.