Ensalada de mote (Amanida de blat de moro blanc) - Xile
- Programa: Karakia
- Cuina: Andrés Chandía (Barcelona)
INGREDIENTS
- mote (blat de moro blanc)
- ceba
- coriandre fresc
- sal
- llimona
PREPARACIÓ
Feu coure el mote en una olla amb aigua i sal durant una mitja hora més o menys. Un cop cuit, esbandiu-lo i reserveu-lo a la nevera.
Peleu la ceba i talleu-la a llunes ben fines.
Esbandiu les fulles de coriandre i trinxeu-les menudes.
Poseu el mote en un bol de servir. Afegiu-hi la ceba i saleu-ho al vostre gust. Escampeu-hi per sobre el coriandre trinxat.
Amaniu-ho amb el suc de mitja llimona i ja tindreu l'amanida a punt.
Peleu la ceba i talleu-la a llunes ben fines.
Esbandiu les fulles de coriandre i trinxeu-les menudes.
Poseu el mote en un bol de servir. Afegiu-hi la ceba i saleu-ho al vostre gust. Escampeu-hi per sobre el coriandre trinxat.
Amaniu-ho amb el suc de mitja llimona i ja tindreu l'amanida a punt.