Ensalada chilena (Amanida xilena -d'en Jorge-) - Xile

imatge de recurs
  • Programa: Karakia
  • Cuina: Jorge Barudy i Patricia Jirón, Vilanova

INGREDIENTS

  • 1 ceba
  • 2 tomàquets
  • coriandre fresc
  • vinagre balsàmic
  • sal i oli

PREPARACIÓ

Peleu la ceba i talleu-la a llunes al més fines possible, gairebé trasparents.
Renteu els tomàquets i talleu-los a rodanxes ben primes. Trinxeu un grapat de coriandre fresc.
En una plata de servir, feu-hi un llit amb les rodanxes de tomàquet i repartiu-hi la ceba per sobre. Escampeu-hi el coriandre trinxat pel damunt i amaniu-ho amb un raig d'oli i una mica de vinagre balsàmic. Saleu-la al vostre gust i ja podeu servir aquesta amanida, que a Xile sol acompanyar la majoria de plats.
Anar al contingut