Ensalada chilena (Amanida xilena -d'en Jorge-) - Xile
- Programa: Karakia
- Cuina: Jorge Barudy i Patricia Jirón, Vilanova
INGREDIENTS
- 1 ceba
- 2 tomàquets
- coriandre fresc
- vinagre balsàmic
- sal i oli
PREPARACIÓ
Peleu la ceba i talleu-la a llunes al més fines possible, gairebé trasparents.
Renteu els tomàquets i talleu-los a rodanxes ben primes. Trinxeu un grapat de coriandre fresc.
En una plata de servir, feu-hi un llit amb les rodanxes de tomàquet i repartiu-hi la ceba per sobre. Escampeu-hi el coriandre trinxat pel damunt i amaniu-ho amb un raig d'oli i una mica de vinagre balsàmic. Saleu-la al vostre gust i ja podeu servir aquesta amanida, que a Xile sol acompanyar la majoria de plats.
Renteu els tomàquets i talleu-los a rodanxes ben primes. Trinxeu un grapat de coriandre fresc.
En una plata de servir, feu-hi un llit amb les rodanxes de tomàquet i repartiu-hi la ceba per sobre. Escampeu-hi el coriandre trinxat pel damunt i amaniu-ho amb un raig d'oli i una mica de vinagre balsàmic. Saleu-la al vostre gust i ja podeu servir aquesta amanida, que a Xile sol acompanyar la majoria de plats.