Encebollado (Amanida de ceba i tomàquet) - Equador
- Programa: Karakia
- Cuina: Chari Vercoutere, Barcelona
INGREDIENTS
- tomàquets
- cebes
- suc de llima
- pebre negre
- aigua
- oli
- sal
PREPARACIÓ
Peleu i talleu les cebes a llunes. Deixeu-les reposar una bona estona en aigua perquè perdin la fortor.
Trossegeu uns quants tomàquets. Escorreu la ceba i barregeu-la amb el tomàquet. Amaniu-ho tot amb suc de llima, sal i pebre al vostre gust. Deixeu-ho reposar a la nevera una estona.
Just abans de servir, torneu a remenar-ho perquè el suc de llima que hagi quedat al fons es barregi bé amb la ceba i el tomàquet.
L'encebollado és una de les amanides més típiques de l'Equador i acompanya nombrosos plats, com per exemple els "llapingachos con carne".
Trossegeu uns quants tomàquets. Escorreu la ceba i barregeu-la amb el tomàquet. Amaniu-ho tot amb suc de llima, sal i pebre al vostre gust. Deixeu-ho reposar a la nevera una estona.
Just abans de servir, torneu a remenar-ho perquè el suc de llima que hagi quedat al fons es barregi bé amb la ceba i el tomàquet.
L'encebollado és una de les amanides més típiques de l'Equador i acompanya nombrosos plats, com per exemple els "llapingachos con carne".